Økonomi forklart for min datter

Økonomi forklart for min datter - Yanis Varoufakis | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yanis Varoufakis
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Økonomi forklart for min datter.pdf
ISBN
3095097861429

BESKRIVELSE

Hvorfor finnes det så mye uliket? I denne lille boken har den verdenskjente økonomen Yanis Varoufakis satt seg fore å gi sin datter et svar på dette tilsynelatende enkle, men akk så komplekse spørsmålet. Ved hjelp av egne opplevelser og berømte myter og fortellinger (fra Kong Oidiopus og Faust, til Frankenstein og Matrix), forklarer han hvordan samfunnsøkonomien fungerer og hvordan den påvirker og former våre liv. På en personlig og privat, men likevel allment tilgjengelig måte, gir boken leseren en innføring i vår tids viktigste dramaer. Den hjelper oss til å forstå den foruroligende verden vi lever i, og inspirerer oss samtidig til å gjøre verden til et bedre sted.

Hun er verdens beste søster. Og hun snakker, både på inn- og utpust, og noen ganger ler hun så mye mens hun snakker at vi nesten ikke forstår hva hun sier. Oslo, Solumbokvennen 2018.

Noen røster i samfunnet prøver å fremheve de positive sider ved livet med Downs syndrom. Søstra til ei venninne av min eldste datter har fått karantene pga hun har vært i kontakt med ei som har fått påvist Corona, så hun må være hjemme i karantene.Men hun venninna til min datter sier at hun kan gå på skolen som vanlig og foreldrene kan gå på jobb. lukk dinside er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.

RELATERTE BØKER