Spor i snø

Spor i snø - Solveig Sundset | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solveig Sundset
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Spor i snø.pdf
ISBN
7801061020259

BESKRIVELSE

Nå er Kristin helt alene. Begge foreldrene er døde, gården er lurt fra henne og Ingebor har tatt hånd om småsøsknene. Hun må vekk fra den iskalde koia der hun har søkt ly, men hvor skal hun gå? Hun legger i vei, mens snøen pisker og vinden hyler om ørene på henne.Hvor godt ville det ikke være bare å sove, sove ... Et vindkast rykket i henne, og hun reiste seg skjelvende. Så umerkelig sløvheten var kommet over henne! Det var døden selv som sang sin farlige, deilige vuggevise.Serien består av 8 bøker.

Som en liten motvekt rydder vi derfor plass for bilder av noen andre spor ute i naturen - rådyr, oter, jerv, rype: Her har rådyra kommet for å krafse vekk snølaget og få i seg noen tørre grastuster. Denne siden er til for at du enklere kan komme i kontakt med oss på Sport 1 Snø. Vi legger også ut produktanbefalinger, konkurranser og annen moro! Sport 1 SNØ åpner i januar 2020 og vil bli Sport 1s nye flaggskip lokalisert i 3 etasjer på SNØ Oslo, Norges første og eneste innendørs skihall for alpint, langrenn og lek.

Steglengden i gange er normalt fra 80 - 120 cm. Som de andre store rovdyra går gaupene målbevisst i terrenget. Snø.

RELATERTE BØKER