Nattens lydløse jegere

Nattens lydløse jegere - Felix Heintzenberg, Tom Schandy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Felix Heintzenberg, Tom Schandy
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Nattens lydløse jegere.pdf
ISBN
9232873348715

BESKRIVELSE

NATTENS LYDLØSE JEGERE. NORDISKE UGLER Uglene er blant våre mest fascinerende og folkekjære fugler. I Norge, Sverige og Finland hekker 11 arter i ulike miljøer, fra jordbrukslandskapet i sør til fjelltoppene i nord. Selv om man sjelden ser ugler, finnes de ofte i nærheten av oss. De fleste artene er tilpasset et liv nattestid. For å kunne være aktive i døgnets mørke timer har de et avansert sanseapparat og andre tilpasninger. Ekstremt god hørsel, fantastisk syn, samt en nesten lydløs flukt er noen eksempler. De prisbelønte naturfotografene Felix Heintzenberg og Tom Schandy presenterer i denne boka alle de 11 uglene som hekker i Norge, Sverige og Finland, med fantastiske bilder og inspirerende tekster.

I Norge, Sverige og Finland hekker 11 arter i ulike miljøer, fra jordbrukslandskapet i sør til fjelltoppene i nord. Selv om man sjelden ser ugler, finnes de ofte i nærheten av oss.

Begge to er interessert i ugler og begynte å prate sammen om et ugleprosjekt i 2010. NATTENS LYDLØSE JEGERE. NORDISKE UGLER Uglene er blant våre mest fascinerende og folkekjære fugler.

RELATERTE BØKER