Offerlam

Offerlam - Inger Harriet Hegstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Harriet Hegstad
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Offerlam.pdf
ISBN
6188676778708

BESKRIVELSE

Lensmannen har tatt Toras drapsmann, men Emma tror de har tatt feil mann. Emma blir sjalu når hun oppdager at Elin, som danset med Olav, også har begynt å arbeide for Kåre Dal. Samtidig blir det stadig vanskeligere å avvise Olavs tilnærmelser.Emma trakk seg ut av armene hans. Hun kjente en vibrerende angst i mellomgulvet. En følelse som fortalte henne at i kveld ville det bli vanskelig å motstå ham. Hadde hun bare vært sikker på at hun ikke ble med barn, ville hun kanskje ha gitt etter. Men hvordan kunne hun være sikker på det?Kristiansund og Averøya 1911

Read 292 reviews from the world's largest community for readers. Levningene etter en liten baby blir funnet begravd på en vingård i Sonoma... Midt i brorens bryllup rømmer Judianna opp til steinbrua, til Adam - og gir seg hen til ham for første gang.

Jeg ser at De står og kjemper med følelsene. Det er slik i troen, vet De.

RELATERTE BØKER