Kistemakeren

Kistemakeren - Frode Granhus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Granhus
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Kistemakeren.pdf
ISBN
8513306492779

BESKRIVELSE

Etterforsker Rino Carlsen er tilbake i Lofoten og håper på litt roligere arbeidsdager enn sist han var der ute.Men da en gutt finner en filmkassett med et uhyggelig innhold i vannkanten, blir han dratt inn i en sak som strekker seg flere år tilbake i tid - en sak som også skal vise seg å være skremmende aktuell ...En ung jente hevdet for et par år siden å ha blitt kidnappet og holdt innesperret i en kiste i ett døgn, før hun slapp fri. De færreste i bygda har trodd henne. Hun har aldri klart å gi en ordentlig forklaring på hva som skjedde, og etterforskningen ledet ingen steder.Da en filmkassett som viser opptak av en ung jente innesperret i en kiste blir funnet i vannkanten, kommer saken opp igjen, og Rino Carlsen dykker inn i den to år gamle kidnappingssaken for å finne sannheten om hva som skjedde. Men så viser det seg at dette opptaket slett ikke er to år gammelt. Det er helt nytt ...

Etterforsker Rino Carlsen er tilbake i Lofoten og håper på litt roligere arbeidsdager enn sist han var der ute.Men da en gutt finner en filmkassett med et uhyggelig innhold i vannkanten, blir han dratt inn i en sak som strekker seg flere år tilbake i tid - en sak som også skal vise seg ... Kistemakeren (Rino Carlsen #4) lydbok. 149,-Fjerde lydbok med etterforsker Rino Carlsen, en serie som har høstet strålende anmeldelser.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Kistemakeren (Rino Carlsen #4) ebok. 149,-«Dyktig politikrim - Det er helt forbløffende hvor mye djevelskap som skjuler seg i vakre Lofoten» - Stavanger Aftenblad (ternigkast 5) Rino er tilbake i Lofoten og håper på et rolig vikariat som lensmann.

RELATERTE BØKER