Leksikon om lengsel

Leksikon om lengsel - Hilde Østby | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Østby
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
Leksikon om lengsel.pdf
ISBN
2272546142930

BESKRIVELSE

Liv Vestby setter seg fore å skrive et encyklopedisk verk fra A til Å, som en gang for alle skal bevise kjærlighet ved første blikk, og som samtidig beskriver de største heltene i lengselens historie. Leksikonet inneholder fortellingen om Dante Alighieri og Beatrice, historien om morsealfabetets tilblivelse, den virkelige sannheten om Romeo og Julie, og avsløringen om hvordan Anne Boleyn fikk Henrik VIII og mistet ham igjen. Men det er mer. Her møter du den bibelske heltinnen Onana, Venus fra Milo, Napoleon, Diderot, Jeanne d'Arc, Judas, en forelsket bibliotekar og en ulykkelig sykkelreperatør. I tillegg har både Werther og Quisling, Lolita og Grace Kelly, og, ikke minst det engelske fotballandslaget anno 1970, sentrale roller. Leksikonet er også utstyrt med Liv Vestbys egne betraktninger om og eksperimenter rundt kjærligheten, samt en attest fra fortellerens tannlege. Men hvem er egentlig redaktøren bak leksikonet, Liv Vestby, og hva er hennes historie?

— Per Buvik, Morgenbladet " For denne leser slår det gnister av boken, refleksjonene over religion, myter, kunst og erotikk - det er rett og slett enestående gjort, i et vakkert språk. Kjøp 'Leksikon om lengsel, roman' av Hilde Østby fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788210052866 Bokanmeldelse: Hilde Østby: «Leksikon om lengsel ...

Posted by astridterese in Boktema ≈ 18 Comments. Tags.

RELATERTE BØKER