Måk snø!

Måk snø! - Bjørn Skomakerstuen, John Smits | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Skomakerstuen, John Smits
DIMENSJON
11,4 MB
FILNAVN
Måk snø!.pdf
ISBN
5021183901431

BESKRIVELSE

Så lenge det har snødd, har vi måkt. Mange med glede og lidenskap.Vakre oppkjørsler med snorrette kanter og den nøye gjennomtenkte haugen ogtippkanten. Snømåking er en urnorsk nødvendighet, men også en elskethobby der voksne karer har sine klare teorier.Forfatterne har møtt forskere og erfarne snømåkere over hele landet og har samlet deres historier og kunnskap i denne boka.Måk snø! er en kjærlighetserklæring til snømåkingens kunst! Den perfektegavebok til mannen med skuffa!

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Måk snø i en fei med en snøfreser.

Mange med glede og lidenskap. Vakre oppkjørsler med snorrette kanter og den nøye gjennomtenkte haugen ogtippkanten.

RELATERTE BØKER