Ona fyr; for deg som vil lykkes sammen med andre

Ona fyr; for deg som vil lykkes sammen med andre - Ingebrigt Steen Jensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingebrigt Steen Jensen
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Ona fyr; for deg som vil lykkes sammen med andre.pdf
ISBN
3226499567675

BESKRIVELSE

Ingebrigt Steen Jensen skriver med intensitet, befriende selvironi og betydelig kunnskap om hvordan det er mulig å få med segandre og komme videre. Det være seg i bedrifter, organisasjoner, korps eller idrettslag. Hans motivasjonskraft og entusiasme ersjelden kost! Ona fyr er en bok du aldri har lest maken til.

Forfatter: Ingebrigt Steen Jensen. 146,-Sendes om 3 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner.

0 Handlekurv Kjøp Ona fyr fra Bokklubber Ingebrigt Steen Jensen skriver med intensitet, befriende selvironi og betydelig kunnskap om hvordan det er mulig å få med seg andre og komme videre. Det være seg i bedrifter, organisasjoner, korps eller idrettslag. Kjøp Ona fyr fra Bokklubber Ingebrigt Steen Jensen skriver med intensitet, befriende selvironi og betydelig kunnskap om hvordan det er mulig å få med seg andre og komme videre.

RELATERTE BØKER