Pasientsimulering i helsefag

Pasientsimulering i helsefag En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Pasientsimulering i helsefag.pdf
ISBN
1988716886793

BESKRIVELSE

Praktisk innføring og opplæring av pasientsimulering.Dette er en bok for deg som arbeider med opplæring av helsepersonell, og som har tilgang på en eller annen form for simulator eller «treningsdukke».Har du tro på simulering som læringsaktivitet, men er usikker på hvordan man gjennomfører den? Denne boka vil forhåpentligvis bidra med kunnskap og konkrete råd, men viktigst er kanskje at du blir inspirert til å sette i gang på ditt eget arbeidssted!Bidragsyterne til denne boka er ansatt ved Høgskolen i Gjøvik og er medlemmer av simuleringsteamet ved avdeling for helse, omsorg og sykepleie. De har bakgrunn som sykepleiere og radiografer med blant annet videreutdanninger i spesialiteter innenfor sykepleie og pedagogisk kompetanse.

GYLDENDAL RETTSDATA www.rettsdata.no Norsk ... Pasientsimulering i helsefag - en praktisk innføring. Ødegården, Terje.

Praktisk innføring og opplæring av pasientsimulering. Dette er en bok for deg som arbeider med opplæring av helsepersonell, og som har tilgang på en eller.. Pasientsimulering i helsefag Praktisk innføring og opplæring av pasientsimulering.

RELATERTE BØKER