Genboka

Genboka - Ellen Økland Blinkenberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Økland Blinkenberg
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Genboka.pdf
ISBN
5424094132553

BESKRIVELSE

Kartleggingen av genene våre er en thriller: verken politikere eller vanlige folk forstår nok, mektige aktører og store penger er i bevegelse - og grunnleggende menneskerettigheter står på spill. I denne underholdende og personlige boken står spørsmålene i kø: Hvem eier genene dine? Hva betyr de for Knausgårds Min kamp-serie? Hadde egentlig Anders Behring Breivik fri vilje?"Ellen Økland Blinkenberg har begått det kunststykke å skrive en hylende morsom brannfakkel om gener. [...] Det Blinkenberg på narrens irriterende vis makter å avdekke er konsekvensene for den enkelte av den tukling med etikken som har foregått de siste årene for at hensynet til taushetsplikt og personvern ikke skal stå i veien for biobankforskningen"Jan Helge Solbakk, professor i medisinsk etikk, UiO, Kronikk i Dagbladet

13.00-14.00 Astri Arnesen tidligere leder av LHS, nå president for EHA (The European Huntington Association). Ellen Blinkenberg, spesialist i medisinsk genetikk og jobber med presymptomatisk gentest for Huntington sykdom i Bergen snakket om «Genboka -personlig og forståelig om genetikk/ Min DNAgbok. Astri Arnesen president for EHA (The European Huntington Association). Om Genboka Kartleggingen av genene våre er en thriller: verken politikere eller vanlige folk forstår nok, mektige aktører og store penger er i bevegelse - og grunnleggende menneskerettigheter står på spill. Kjøp Min DNAgbok fra Bokklubber «Gen-debatten er science fiction, etikk og galskap.

Astri Arnesen president for EHA (The European Huntington Association). Om Genboka Kartleggingen av genene våre er en thriller: verken politikere eller vanlige folk forstår nok, mektige aktører og store penger er i bevegelse - og grunnleggende menneskerettigheter står på spill. Kjøp Min DNAgbok fra Bokklubber «Gen-debatten er science fiction, etikk og galskap. Det handler om drømmen om en ny opplysningstid, evig liv og helse til alle.

RELATERTE BØKER