iPhone-boka

iPhone-boka - Line Therkelsen, Bens Aarø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Therkelsen, Bens Aarø
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
iPhone-boka.pdf
ISBN
8006508671856

BESKRIVELSE

Det er ingen tvil om at iPhone er en av de beste smarttelefonene som finnes, og den har blitt enda bedre med innføringen av iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Med sine 4,7 og 5,5 tommers Retinaskjermer og ekstra kraftige ytelser, har Apple forbedret den ytterligere. Men det er ikke bare maskinvaren som er oppgradert. iOS 8 operativsystemet har gitt nytt liv og nye muligheter til de innebygde applikasjonene, heretter kalt apper. Det er disse appene iPhoneBoka fokuserer på. Vi utforsker hvordan du kan få best mulig utbytte av din iPhone ved å utnytte de mulighetene appene gir. Vi gir grundig veiledning og nyttige tips. Med iPhonen og dens apper har du et praktisk verktøy som gjør hverdagen din enklere å administrere. Kos deg med å bli kjent med telefonen din!

You'll see it often in professional photography as well as more abstract artistically oriented photography, and it can help to create a depth of field and also add some very unique character to photos. Se beste pris på Orage iPhone boka. Sammenlign priser.

iOS 8 operativsystemet har gitt nytt liv og nye muligheter til de innebygde ... Pris: 129,-. heftet, 2015.

RELATERTE BØKER