Kjøpsrett

Kjøpsrett - Roald Martinussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Martinussen
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Kjøpsrett.pdf
ISBN
6029108006122

BESKRIVELSE

Kjøpsrett er en innføring i sentrale kjøpsrettslige emner. Både reglene i kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven er behandlet.Forfatteren har lagt vekt på å få tydelig frem hovedprinsippene reglene bygger på, og å gi hjelp til å løse de spørsmålene som særlig synes å skape vanskeligheter både i praksis og ved eksamensbordet. Sentrale dommer i kjøpsretten er referert, og eksempler fra rettspraksis brukes for å illustrere rettsreglene. Boken inneholder i tillegg litteraturhenvisninger, lovhenvisninger, domsregister og stikkordregister.Boken er beregnet som lærebok for høyskole- og universitetsstudenter, men kan leses med utbytte både av praktiserende jurister og av enhver som trenger kunnskaper om et rettsområde som alle kommer i kontakt med som privatpersoner eller i yrkeslivet.Boken er à jour til og med sommeren 2011.Roald Martinussen har i mange år undervist i kjøpsrett ved universiteter og høyskoler. Han er førsteamanuensis i juridiske fag ved Universitetet i Stavanger.

Enten det gjelder utenrettslig tvisteløsning eller prosedyre for domstol rundt kjøp og salg hjelper vi deg med bred kunnskap innen kjøpsrett. Les mer.

Du trenger heller ikke legge ut for advokatutgiftene - vi finner ut om du har rett på fri rettshjelp og tar oss av alt papirarbeidet. Kjøpsrett; Garanti eller reklamasjon? Reklamasjon eller garanti ved kjøp av varer og tjenester? I mange tilfeller tilbyr selgeren også en garanti i en begrenset periode. Vet du forskjellen på garanti og reklamasjon? Begrepene brukes ofte feil og byttes om. Gyldendal Norsk Forlag.

RELATERTE BØKER