Kroppsro

Kroppsro - Sandy C. Newbigging | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sandy C. Newbigging
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Kroppsro.pdf
ISBN
7613026399716

BESKRIVELSE

Forskning viser at meditasjon er viktig for helsen, det virker forebyggende så vel som helbredende og kan også gi deg et lengre liv. Men det er verken lett å starte å meditere eller opprettholde en daglig praksis - inntil du erfarer på kroppen alle fordelene ved meditasjon. Kroppsro lærer deg enkle helseforvandlende meditasjonsteknikker som kroppen og sinnet ditt vil takke deg for!

Denne boken er skrevet av forfatter Sandy C. Newbigging.

Men det er verken lett å starte å meditere eller opprettholde en daglig praksis - inntil du erfarer på kroppen alle fordelene ved meditasjon. Kjøp Kroppsro fra Cappelendamm Forskning viser at meditasjon er viktig for helsen, det virker forebyggende så vel som helbredende og kan også gi deg et lengre liv. Men det er verken lett å starte å meditere eller opprettholde en daglig praksis - inntil du erfarer på kroppen alle fordelene ved meditasjon. Kroppsro.

RELATERTE BØKER