Peppas vinterbok

Peppas vinterbok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Peppas vinterbok.pdf
ISBN
5414705087172

BESKRIVELSE

Det snør, det snør! To herlige vinterfortellinger med Peppa og Georg. Peppa og Georg blir elleville når de ser at det snør! Det er mye som er gøy om vinteren - både ute i snøværet og på skøytebanen, der de er for aller første gang. Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

De synes det er mye som er gøy om vinteren - både ute i snøværet og på... Kilde: Boklista er utarbeidet av Bokhandlerforeningen. Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: ARK Bokhandel, Tanum, Akademika, Norli, Libris, Tynset ... Om Peppas vinterbok Det snør, det snør! To herlige vinterfortellinger med Peppa og Georg.

Nå er oppfølgerfilmen ute, og Frost-feberen er tilbake - også i litteraturens verden. På Barneboklista for januar er både første- og andreplassen på den skjønnlitterære listen Frost-bøker. Barnebøker 0-3 år For de minste.

RELATERTE BØKER