Sammensvergelse; Hvordan Russland hjalp Donald Trump inn i Det hvite hus

Sammensvergelse; Hvordan Russland hjalp Donald Trump inn i Det hvite hus - Luke Harding | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Luke Harding
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Sammensvergelse; Hvordan Russland hjalp Donald Trump inn i Det hvite hus.pdf
ISBN
1292192753900

BESKRIVELSE

I Sammensvergelse forteller den prisvinnende gravejournalisten Luke Harding historien om Trumps bindinger til Russland. Basert på sjokkerende materiale fra Steele-rapporten, supplerende etterretningskilder og unik innsikt i Putins mafiastat, tar Harding leseren med bak kulissene i Trump Tower og inn i Kremls maktsirkler. For første gang fortelles hele den utrolige historien om et samrøre med russiske interesser som går flere tiår tilbake. Den involverer internasjonal spionasje, off-shore banker, tvilsomme eiendomsoverdragelser, Miss Universe-konkurranser, sex-tapes, gangstere, hvitvasking av penger, forgiftede dissidenter, hacking av datamaskiner - og når sitt klimaks i det mest sjokkerende presidentvalget i amerikansk historie. Kapittel for kapittel rulles nettverkene opp. Noen av navnene kjenner vi fra Robert Muellers etterforskning som snører nettet sammen rundt Trump: Paul Manafort, Michael Flynn, Jared Kushner, Carter Page - men sammensvergelsen blir først tydelig når de ses i sammenheng med mektige russiske spillere som Aras Agalarov, Natalia Veselnitskaya, og Sergei Kislyak, personer med nære forbindelser til Kremls innerste sirkel. Resultatet er en eksplosiv thriller. Harding dokumenterer omfanget av det politiske spill som Putins Russland har bedrevet for å undergrave det amerikanske demokratiet. Og han avdekker nettverkene i den sammensvergelsen som hjalp Donald Trump inn i Det hvite hus.Luke Harding (f.1968) er journalist i avisen The Guardian. Som prisvinnende korrespondent har han rapportert fra Dehli, Berlin og Moskva, og dekket krigene i Afghanisatn, Irak, Libya og Ukraina. I 2011 ble Harding, som første journalist etter Sovjets sammenbrudd utvist fra Russland på grunn av sin kritiske dekning av Putin-regimet. Sammensvergelse er hans sjette bok der han ruller opp koblingene mellom Russland og Donald Trump. På norsk utga Forlaget Press Snowdon-filene (2014) og Dødelig dose (2016) om det politiske mordet på den tidligere agenten Aleksander Litvinenko.

Washington, januar 2017: Steeles sensasjonelle etterretningsrapport hevder at Kreml har «dyrket, støttet og hjulpet» Trump i en årrekke og at de sitter med et ... sammensvergelse-hvordan-russland-hjalp-donald-trump-inn-i-det-hvite-hus. Mest lest.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788232802029 Resultatet er en eksplosiv thriller. Harding dokumenterer omfanget av det politiske spill som Putins Russland har bedrevet for å undergrave det amerikanske demokratiet.

RELATERTE BØKER