19 forgiftninger

19 forgiftninger - Nils Chr. Moe-Repstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Chr. Moe-Repstad
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
19 forgiftninger.pdf
ISBN
9829481465378

BESKRIVELSE

Nils Chr. Moe-Repstads nye diktsamling handler om forgiftninger i vid forstand - om infeksjoner, virus og epidemier, men også om miljøforurensning, politisk korrupsjon og økonomisk utbytting. Diktene foretar store sprang i tid og rom: Vi forflytter oss fra Zambezi til Brennerpasset; fra Noahs ark til Kirkegaten i Kristiansand; fra selotenes kollektive selvmord på Masada-platået i år 73 e.Kr. til havstigningen og slyngplantenes utbredelse i en tenkt framtid. Det dreier seg om forpestede legemer, skrøpelige sjeler og infiserte samfunnsorganer.Nils Chr. Moe-Repstads forrige bok, Teori om det eneste, ble nominert til Brageprisen. Nå har han skrevet et nytt poetisk storverk.

Kjemikalier, spillolje, rust, bakterier, virus, medisiner, narkotika, slekt! - alt kan forgifte en, på den ene eller andre måten. Moe-Repstad spenner opp et gedigent univers i tid, rom […] Bok lyrikk 19 forgiftninger.

I denne oppdaterte versjonen ekskluderte vi studier som kun rapporterte univariate analyser, og studier Forgiftninger hos barn skiller seg fra forgiftninger hos voksne ved at barn som regel får i seg små mengder av ett enkelt stoff (en smak på eller en munnfull væske, noen få tabletter, bær etc.). Dette gjør at de fleste forgiftninger hos barn kun gir milde symptomer. «19 forgiftninger» er en bok som krever mye av leseren, men gir samtidig en hel del tilbake, i form av en voldsomhet og sensibilitet som kjennes på kroppen.

RELATERTE BØKER