I bare sokkelesten

I bare sokkelesten lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
I bare sokkelesten.pdf
ISBN
1844226865220

BESKRIVELSE

Er det noe både store og små synes er deilig, så er det å tusle rundt i bare sokkelesten. På med de varme, myke hjemmestrikkede sokkene og nyt følelsen! Vi har samlet 52 av de fineste, morsomste, varmeste, godeste, søteste og gladeste sokkeoppskriftene vi kunne finne. Alt fra de enkle og praktiske til de litt mer utfordrende mønstrene, fra de elegante og delikate til de fargerike og festlige strømpene. Her finner du oppskrifter som passer for både nybegynneren og den erfarne strikkeren. Fram med pinner og garn, når skal det strikkes sokker til liten og stor!

- Jeg skulle jo egentlig ta over gården. - Hvilken gård var det? sier jeg, enda det kan jo bare være snakk om én gård. Noen skritt ned fra Torshov, i bydel Sagene, på toppen av Grünerløkka.

Nå roses hun av politiet FÅR ROS: Kjersti Aasekjær (43) får ros av politiet for å ha tatt vare på femåringen som hadde ... Eva Longoria dro på byen i sokkelesten! Sjekk fottøyet! Eva Longoria dro på byen i sokkelesten! Vi bryr oss om ditt personvern. Se og Hør er en del av Aller Media, som ...

RELATERTE BØKER