Motorisk trening

Motorisk trening - Joanne Elphinston | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joanne Elphinston
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Motorisk trening.pdf
ISBN
8823944005010

BESKRIVELSE

I Motorisk trening - øvelser for barn får du som er barneidrettstrener, instruktør eller lærer mange leiker og øvelser som fokuserer på barns stabilitet, balanse, koordinasjon og kroppskontroll. I tillegg til øvelsene får du tips og råd om hvordan du på best mulig måte instruerer og inspirerer barna til bedre motoriske ferdigheter og kroppsbeherskelse, noe som vil gi dem et godt fysisk grunnlag for framtidig idrettsutfoldelse. Inni boka finner du en dvd som viser alle øvelsene. Den har svensk tale og norsk skrift. Joanne Elphinston har lang erfaring med å jobbe med idrettsutøvere fra mange ulike idretter. Hun har arbeidet mye med muskelbalansering, rehabilitering og forbedring av idrettsutøveres maksimale prestasjoner. Joanne er en velrenommert fysioterapeut, foreleser og forfatter.

hjem med en f‡lelse av at de har hatt det artig. Alt man gj‡r p… trening kan selvf‡lgelig ikke v†re like morsomt, og det ligger trening i det … gjennomf‡re ... Balanse og koordinasjonsvansker er påfallende utpreget hos barn og unge.

Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. «Motorisk trening - øvelser for barn» - bok og DVD.

RELATERTE BØKER