Sjalusi

Sjalusi - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Sjalusi.pdf
ISBN
5672467176710

BESKRIVELSE

Pengelens, gravid og fortvilet har Elise sagt ja til Emanuels frieri. Men er det bare fornuften som har rådet?Elise må innrømme at hun er sterkt tiltrukket av ham. Han setter kroppen hennes i brann. Familien hennes gleder seg, spesielt når de kan flytte inn i verksmesterboligen. Andre reagerer med vantro. Foreldrene til Emanuel synes det er forferdelig at han skal gifte seg med en arbeiderske, Karoline og Anna er sjalu, men den som tar det hardest er Agnes. Hun mener at Emanuel var hennes, og lover Elise at hun skal få angre...

Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag. Men Gummossen mener at all type sjalusi bør trekkes opp med roten. - Jeg synes at også den som bare er litt sjalu burde jobbe med det.

Men husk, sjalusi er ikke noe du kan lese deg fram til. Sjalusi skal ikke være en del av hverdagen Hun mener det er stor forskjell på om en tenker at noe kan skje hver gang partneren går ut av døren, eller om det skjer i spesielle situasjoner. — Du bør ikke bli bekymret for hvor partneren skal, hvorfor han er sen og så videre i enhver sammenheng - når det i utgangspunktet ikke er noe som er truende, sier Tryti. Sjalusi handler om angsten for å bli forlatt og for å bli lurt.

RELATERTE BØKER