Den som lengter

Den som lengter - Trine Angelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Den som lengter.pdf
ISBN
2765248578154

BESKRIVELSE

Bera er sikker: Hun bærer et barn under hjertet - hennes og Nikolais. Men hvordan vil Gabriel og Marie reagere på å bli besteforeldre før de selv blir foreldre? Og hvorfor svarer ikke Nikolai på brevene hennes?Imens, i prestegården, merker Fie at noen holder huset under oppsikt, dag som natt ...Fie slo hånden for munnen for å stanse skriket. Hun sto som naglet og stirret ned på mannen utenfor porten. Brått la han nakken hodet bakover og så rett opp på henne. I det samme gled en sky foran månen, og skikkelsen ble lagt i dunkel skygge.Fie tok et raskt steg tilbake og slo armene om seg selv. Hun skalv over hele kroppen.

Men hvordan vil Gabriel og Marie reagere på å bli besteforeldre før de selv blir foreldre? Og hvorfor svarer ikke Nikolai på brevene hennes?Imens, i prestegården, merker Fie at noen holder huset under oppsikt, dag som natt ...Fie slo hånden for munnen for å stanse skriket. Hun sto som naglet og stirret ned på mannen ... "Fiskebollen lengter etter havet" er en fryktelig irriterende barnesang.

Pris kr 101. Se flere bøker fra Trine Angelsen. Den som lengter.

RELATERTE BØKER