Hjelp - vi blir tjukkere!

Hjelp - vi blir tjukkere! - Gary Taubes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gary Taubes
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Hjelp - vi blir tjukkere!.pdf
ISBN
7271987863081

BESKRIVELSE

Forfatter og New York Times journalist Gary Taubes har skrevet flere bestselgende bøker, og har vunnet flere internasjonale journalistpriser for sine granskende og avslørende artikler. Han er nå ute med en banebrytende bok hvor han fremlegger nye bevis på at det er karbohydratene i kostholdet vårtsom har ført til fedmeepidemien vi opplever i dag – ikke inntak av for mange kalorier. Taubes presenterer nye beviser for sine påstander og knuser myten om at slanking bare handler om «kalorier inn, kalorier ut». Forfatteren tar opp hvordan genene våre påvirker fedme, hva som gjør oss fete, og hvordan vi kan forandre det. Her vil du også få kunnskapen du trenger for å holde deg slank, i tillegg til tips om hva du skal og ikke skal spise.Hjelp vi blir tjukkere!er en uvurderlig nøkkel i vår forståelse av en internasjonal epidemi og en guide til hva hver enkelt av oss kan gjøre med det. Dette er hans første bok på norsk, og den er blitt en stor internasjonal bestselger.Boken inneholder nye og oppsiktsvekkende forskningsresultater som garantert vil gi deg et nytt syn på fedmeproblematikken og hvordan den har oppstått.

Men jo friskere vi blir, jo dårligere føler vi oss. Vi blir jo tjukkere. Og det er virkelig innmari mye sjokkis i butikken.

Kjøp boken Hjelp vi blir tjukkere! Hvorfor - og hva kan du gjøre med det? av Gary Taubes (ISBN 9788292605646) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Hjelp - vi blir tjukkere! fra Norske serier Hjelp! Vi må legge om kostholdet, og det haster ...

RELATERTE BØKER