Nestekjærlighet

Nestekjærlighet - Jane Mysen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Nestekjærlighet.pdf
ISBN
3505520885627

BESKRIVELSE

Nettet snører seg sammen om den mystiske mannen som lusker rundt på Lunner om natten, og Bård blir fra seg av redsel når det går opp for ham hvem det er.På Skogli går Brita i konstant usikkerhet. Rasmus er hemmelighetsfull, og Leif legger ikke skjul på at han misliker henne. I tillegg gjør han livet surt for Maren.Leif spytter en snusklyse rett foran føttene hennes.Maren stanser. - Du er sannelig ingen gentleman, Leif. - Hold kjeften din! Han tar et skritt mot henne. - Hadde du vært mann, så hadde jeg slått deg rett ned. Han flirer. Marie ville at rallaren og kona hans skulle bli boende i kårhuset, men det er det han som bestemmer, og Maren skal ikke føle seg for sikker.

nestekjærlighet synonymer, nestekjærlighet antonymer. Informasjon om nestekjærlighet i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

De viser med andre ord nestekjærlighet i praksis og demonstrerer dermed at mennesker ikke drives av egeninteresse alene. Agape er et ord for den kristne kjærligheten. I kristendommen brukes agape både om Guds kjærlighet til mennesker og om kristen nestekjærlighet, til forskjell fra andre former for kjærlighet, som for eksempel erotisk kjærlighet, foreldrekjærlighet og vennskapets hengivenhet.

RELATERTE BØKER