Plutselig hadde jeg brystkreft

Plutselig hadde jeg brystkreft - Nina Merete Almås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Merete Almås
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Plutselig hadde jeg brystkreft.pdf
ISBN
4132599536491

BESKRIVELSE

Av og til stopper hverdagslivet litt opp - og går inn på et ukjent og uønsket sidespor. Over 3 000 norske kvinner opplever å få diagnosen brystkreft hvert eneste år. De står foran et helt nytt landskap, som for mange oppleves skremmende og tøft. Alle som er eller har vært kreftsyk har sine personlige opplevelser og erfaringer. Derfor er det vanskelig å sammenligne hver enkelt historie. Selv ble jeg veldig redd da jeg fikk diagnosen brystkreft med spredning til lymfene. Det aktiverte mange følelser i meg, og jeg trodde at jeg skulle dø i nær fremtid. Heldigvis kommer det kun en dag av gangen, noe som gjorde den lange behandlingsprosessen jeg måtte igjennom mer overkommelig. Mine viktigste erfaringer er at ingen følelser er konstante, og at jeg hadde mange bekymringer som aldri ble noe av. I denne boken får du følge meg gjennom min krefthistorie, og hva dette innebar for meg.

Kristine og Raymond måtte ... Dette bildet la hun ut på Facebook og kommenterte at Raymond nå plutselig hadde mer hår enn henne ...

Sendes innen 2-3 virkedager. Kjøp boken Plutselig hadde jeg brystkreft av Nina Merete Almås (ISBN 9788230017708) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER