Atlas

Atlas - Per Kristian Cani | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kristian Cani
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Atlas.pdf
ISBN
7101869007452

BESKRIVELSE

Atlas består av reisedikt fra/om Marokko og Vest-Sahara. Dette er den første bok, skrevet på norsk, som i utstrakt grad tematiserer konflikten mellom de to nasjonene. Per Kristian Cani bor i Oslo. Dette er hans debutbok.

Den går parallelt med kysten fra Atlanterhavet i vest, gjennom Marokko, Algerie og Tunisia til Lille Syrte. Den er mellom 2000-3000 kilometer lang og opptil 400 kilometer bred. Atlas for barnetrinnet: Atlas for ungdomstrinnet: Kontakt oss.

Dersom du har luftveisinfeksjoner, er i karantene eller i hjemme isolert ønsker vi ikke at du møter opp på Atlas klinikker. Takk for at du viser hensyn. Atlas.cz je český internetový portál nabízející e-mail, aktuální zpravodajství, počasí a další zajímavé služby. More about the world.

RELATERTE BØKER