Barn og unge med Tourettes syndrom

Barn og unge med Tourettes syndrom - Gidske Kvilhaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gidske Kvilhaug
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Barn og unge med Tourettes syndrom.pdf
ISBN
9653674872134

BESKRIVELSE

Hvordan kan skolen legge til rette for et godt læringsmiljø for elever med Tourettes syndrom? I denne boken blir symptomene på ticsforstyrrelser og Tourettes syndrom beskrevet, og illustrert med eksempler. Du får også en innføring i de vanligste tilleggsvanskene. Forfatteren beskriver hvilke faktorer ved Tourettes syndrom som påvirker skoleprestasjoner, og hvordan skolen kan tilrettelegge for et emosjonelt trygt læringsmiljø for elevene. Boken er svært aktuell for deg som arbeider i skolen, PP-tjenesten, BUP og i skolehelsetjenesten. Også studenter, foreldre, familie og venner vil ha stor nytte av å lese boken.

Et tic er en ufrivillig, plutselig, rask, gjentagende, ikke-rytmisk bevegelse eller lyd. Innhold.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris og tilrettelagt fritid for personer med autismespekterforstyrrelser og Tourettes syndrom.

RELATERTE BØKER