Skjebne og raseri

Skjebne og raseri - Lauren Groff | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lauren Groff
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Skjebne og raseri.pdf
ISBN
8520655608996

BESKRIVELSE

«Årets mest omtalte roman.» The Guardian «Min favorittbok.» Barack Obama Hver historie har to sider. Hvert parforhold har to ståsted. Noen ganger er ikke nøkkelen til et lykkelig ekteskap ærlighet, men hemmeligheter. Av og til kommer det en bok med sprengkraft nok til å bli årets mest omtalte bok. Dette er en slik sjelden roman. Kritikerrost, prisbelønt og publikumsfavoritt. En historie med voldsomt driv, poetisk og vakkert skrevet. Et mesterverk som beveger, overrasker og provoser. En roman skrevet fra to synsvinkler om kjærlighet, makt og skaperkraft.

49 min. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Duc Mai-The .

Lauren Groff; Marius Middelthon (Oversetter) «Årets mest omtalte roman.» The Guardian «Min favorittbok.» Barack Obama Hver historie har to sider. Hvert parforhold har to ståsted.

RELATERTE BØKER