Aldri mer alene

Aldri mer alene - Mary Higgins Clark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Higgins Clark
DIMENSJON
6,55 MB
FILNAVN
Aldri mer alene.pdf
ISBN
3379913577614

BESKRIVELSE

Etter at hennes kommende ektemann blir arrestert på bryllupsdagen, takker smykkeeksperten Celia Kilbride ja til å bli foreleser om bord på et nytt og luksuriøst cruiseskip. Slik håper hun å unngå offentlighetens oppmerksomhet.Om bord møter hun den 86 år gamle Lady Haywood, eller «Lady Em» som hun bare kalles. Hun er svært rik, og eier av et meget verdifullt smaragdsmykke. Etter tre dager til havs blir Lady Em funnet død - og halskjedet er borte.Hvem står bak ugjerningen? Er det den tilsynelatende hengivne assistenten Brenda Martin eller den økonomiske rådgiveren Roger Pearson og kona Yvonne, som begge var invitert med på cruiset av Lady Em? Eller er det professor Henry Longworth, en anerkjent Shakespeare-ekspert som foreleser om bord? Listen over mistenkte blir bare lengre og lengre.

Aldri alene er trosopplæringsmateriell for tweens, utarbeidet av Søndagsskolen Norge, Acta - barn og unge i Normisjon og NLM ung. Blå Kors og NLA Høgskolen har bidratt med faglige ressurser.

Historien gir oss følelsen av å være del av dramaet, om bord i skipet, sammen med karakterene, langt til havs - og med en morder iblant oss… Aldri alene - trosopplæring for tweens I samarbeid med Acta - barn og unge i Normisjon og NLM ung, har Søndagsskolen Norge utarbeidet et eget opplegg for tweens (aldersgruppen ca 10-14 år). Blå Kors og NLA Høgskolen har bidratt med faglige ressurser. ALDRI MER ALENE Den natta Jesus ble født, som sann Gud og sant menneske, ble det opprettet en evigvarende forbindelse mellom Gud og mennesker.

RELATERTE BØKER