Ansvarlig alkoholhåndtering

Ansvarlig alkoholhåndtering - Helge Jørgensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Jørgensen
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Ansvarlig alkoholhåndtering.pdf
ISBN
8345213193744

BESKRIVELSE

Tilvirkning, servering og salg av alkohol kan gi inntekter, arbeidsplasser og trivsel, men det kan også medføre store kostnader og menneskelige lidelser. Ansvarlig alkoholhåndtering handler om alle sider av dette, fra planter, produksjon og smak til et trygt lokalsamfunn, og også helsepolitikk.

Foruten i Norge, er slike programmer gjennomført og evaluert i Canada, USA, Australia, Sverige og Finland. I Norge har innsatsen lenge hatt betegnelsen Ansvarlig vertskap, og var da et kursprogram ... Ansvarlig alkoholhåndtering i Nord-Trøndelag Rapport fra Fylkesmannen i Nord-Trøndelag og KoRus-Midt (2016) Målet med rapporten er å få folk til å reflektere over ansvarlighet når det gjelder omgang med alkohol. Kjøp Ansvarlig alkoholhåndtering fra Bokklubber Tilvirkning, servering og salg av alkohol kan gi inntekter, arbeidsplasser og trivsel, men det kan også medføre store kostnader og menneskelige lidelser.

Det handler også om trygghet og folkehelse gjennom lokal forvaltning av alkoholpolitikken. Kurs Ansvarlig Alkoholhåndtering 2020 For å minske mulighet for smitte av Koronavirus, avlyser Bergen kommune ved Kontor for skjenkesaker vårens AV kurs. Skjenkesteder gis anledning til å bruke arbeidstakere som ikke har gjennomført AV kurs i perioden frem til vi igjen kan tilby AV kurs. Brosjyren Ansvarlig alkoholhåndtering i Nord-Trøndelag For å styre dette arbeidet i fylket skal det opprettes fem regionale nettverksgrupper.

RELATERTE BØKER