Mormor farmor

Mormor farmor - Toppen Bech | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toppen Bech
DIMENSJON
4,67 MB
FILNAVN
Mormor farmor.pdf
ISBN
9676346836046

BESKRIVELSE

Besteforeldres viktigste livsoppgave er å sørge for at etterslekten får et noenlunde bevisst forhold til kulturarven. Men det å plassere Wergeland midt oppi Youtube og Idol, er ingen jobb for pyser. Her kommer en inspirerende håndsrekning hva angår rampete, fengende opplevelser, bøker, film nyttige og unyttige råd og vink: Hvordan gjøre bestemamma Ravn til en hit. Hvordan gjøre løvene foran Stortinget levende. Hvordan lage rullekake, spise den og rydde kjøkkenet på 30 minutter. Hvordan skildre slaget på Stiklestad på to minutter. Med innskutte anekdoter og morsomme assosiasjoner forteller Toppen Bech om sitt liv med de tre barnebarna. Disneyprinsesser og Supermann kan aldri utkonkurrere fortellingene på sengekanten. Besteforeldrenes barndom er barnas aller mest spennende eventyr.

5,6 k liker dette. Vi har klær til jenter og damer i alle aldre! Merker som Levis, Floyd, Freequent, Fransa, Mac og Nicolas Vahé er noe av det du vil finne... Farmor er ei nemning på ei kvinne som er mor til nokon sin far.

Kjøp boken Mormor farmor av Toppen Bech (ISBN 9788248913719) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER