Rom for musikk

Rom for musikk - Ulf Grønvold, Gunnar M. Roalkvam, Sigmund Jensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulf Grønvold, Gunnar M. Roalkvam, Sigmund Jensen
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Rom for musikk.pdf
ISBN
5383594820727

BESKRIVELSE

"Rom for musikk" er en arkitektur- og musikkhistorisk vandring fra kjente konserthus i Europa og Norge til Stavanger og byens nye konserthus. Boken favner bredt i både tid og rom, og formidler kunnskap om musikkarenaer i videste forstand. Dette er den inspirerende fortellingen om hva Stavanger konserthus byr på av muligheter for kunstnerisk utfoldelse og vekst, men også en bok som beskriver Bjergsted kulturpark og ambisjonene om å skape et nasjonalt kraftsenter for musikk og kunst. Her får du presentert det politiske forspillet, og hvordan en sterk lokal dugnadsånd bidro til å reise 120 millioner private kroner til delfinansiering av bygget. Vi får dokumentert prosessen fra idé til ferdig bygg, og presentert et konserthus i bruk. Forfattere er Ulf Grønvold, Gunnar M. Roalkvam og Sigmund Jensen, og hovedfotografer er Jiri Havran og Jon Ingemundsen. En vakker gavebok med mange vakre fotografier!

Utforsk det store utvalget av kvalitetshøyttalere fra Sonos, og finn den løsningen som passer best for deg. Nytt rom for musikk 10.02.14 Undervisningen i musikk fagdidaktikk 10 februar er flyttet til seminarrom 2 i ZEB-bygget. Publisert 6.

Floyd Toole har et par interessante artikler på siden om akustikk i små rom og opplevelsen av lyd. ...

RELATERTE BØKER