Tildas landsted

Tildas landsted - Tone Finnanger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Finnanger
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Tildas landsted.pdf
ISBN
9358174146342

BESKRIVELSE

Drømmen om stedet på landet kan leve videre ved å titte inn i Tildas landsted!Her vil du finne noe for en hver smak. Inspirasjon hentet fra stranden med sydde konkyler og strandslott. Et bord dekket til selskap med sydd muffins, ku med englevinger, dukke med kjole inspirert av Jane Austin. I boken får du mønster til to dukkevenninner. Du møter dem sammen og alene, på kjøkkenet, som husets prinsesser i budoaret, og i 1800-tallsinspirerte badedrakter. Lekefest med skogens dyr, alle får du mønster på. Oppbevaringsbokser og kurver sydd i stoff eller trukket med papir, og et fugleskremsel sydd i stoff som har fått sin sentrale plass i hagen. Dette og mye mer får du her. Alt er godt beskrevet og illustrert av Tone Finnanger.Velkommen inn!

Inspirasjon hentet fra stranden med sydde konkyler og strandslott. Et bord dekket til selskap med sydd muffins, ku med englevinger, dukke med kjole inspirert av Jane Austin. Tildas landsted - på landet og ved havet - Tone Finnanger Utgitt: 2009 "Drømmen om stedet på landet kan leve videre ved å titte inn i Tildas landsted! Her vil du finne noe for en hver smak.

Inspirasjon hentet fra stranden med sydde konkyler og strandslott. Kjøp Hjemmelaget og lykkelig fra Bokklubber Denne gangen har Tilda tatt turen til fjells! Bildene til boka er tatt på hytta der hele familien feirer jul sammen. De fleste av bokas modeller er laget i det lille syrommet på hytta med rustikke tømmervegger som bakgrunn, og med neste vinter og familiejul i tankene. Kjøp Tildas Landsted fra Norske serier Drømmen om stedet på landet kan leve videre ved å titte inn i Tildas landsted! Her vil du finne noe for en hver smak.

RELATERTE BØKER