Ville på sommerferie

Ville på sommerferie - Anne Sofie Hammer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Sofie Hammer
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Ville på sommerferie.pdf
ISBN
9146804310178

BESKRIVELSE

Ville er ferdig med 1. klasse, og klar for sommerferie. I denne boka kan du lese om en kanotur som ikke går helt som planlagt (og en streng nabo-mamma som blir veldig våt), og hvorfor det er veldig gøy med heliumsballonger! Du lærer også hvordan man kan lage sin egen is (men kanskje mest om hvordan man ikke skal gjøre det.) Og det ser stilig ut å kunne klatre rett opp en trestamme, men det er ikke fullt så gøy å prøve det med piggsko man har laget selv. Bøkene i Villes verden-serien handler om den helt vanlige gutten Ville. Ville har en hyggelig og helt vanlig familie: En mamma, en pappa, en storesøster og en lillesøster. Han bor i et fint gult hus i en by som heter Valby, og han er nesten alltid snill og grei. Men han er også veldig god til å få gode idéer og å finne på ting. Litt for god, synes de voksne. Og av og til (faktisk ganske ofte) går det fryktelig galt. Da tenker Ville: «Å nei - ikke nå igjen! Jeg mente det jo ikke sånn!»

Klikk på det du vil lese mer om. Bade- og bilferie i Spania uten solgaranti.

HIT VIL VI REISE I 2020: Danmark er blant de mest populære reisemålene for nordmenn i 2020, viser en fersk reiseundersøkelse gjennomført av FINN reise og Opinion. Nordmenn vil fortsatt helst til utlandet på ferie, og FINNs ferske reiseundersøkelse viser at nesten syv av ti allerede har planer om sommerferie utenlands neste år. Flere nordmenn har allerede nå lagt planer om å reise til utlandet neste sommer enn det var på samme tid i fjor, viser en fersk undersøkelse FINN reise har gjennomført […] Ville på sommerferie .

RELATERTE BØKER