100 medisinske gjennombrudd

100 medisinske gjennombrudd Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
100 medisinske gjennombrudd.pdf
ISBN
1238711177572

BESKRIVELSE

Prøver du å ta vare på helsen og leve så sunt som mulig? Prøver du å holde deg oppdatert innen trening og kosthold? Da vet du at det florerer av kostholdsplaner, dietter, treningsregimer og medisinske råd om hva som er best for helsen. Du vet også at ekspertene ikke er enige. I denne boka får du oppdatert kunnskap om de siste trendene innen helse og medisin, skrevet av BBCs dyktige helseskribenter. Her lærer du hvordan du best håndterer stress, depresjon og angst, hvordan du bør trene og hva du bør spise. Vi gir deg også en interessant gjennomgang av historiene bak de mest brukte legemidlene, før vi løfter på sceneteppet og viser deg hvilke medisinske gjennombrudd som står for døren. Resten er opp til deg.

- Dette har vi ventet på, det ser veldig lovende ut, sier netthinnekirurg. ...

Evandro Fei Fang Det er så langt ikke rapportert fra NTB eller andre om noen tilsvarende prosjekter eller kommende medisinske gjennombrudd i noen av Israels arabiske nabostater. Foreløpig er det også uklart hvordan «boikott Israel»-aksjonister rundt om i verden vil stille seg til bruken av en eventuell medisin utviklet av Israel. Medisinske gjennombrudd i 2009.

RELATERTE BØKER