Darwin for begynnere

Darwin for begynnere - Jonathan Miller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Miller
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Darwin for begynnere.pdf
ISBN
5548853831319

BESKRIVELSE

"Miller og Van Loon har gitt liv til et viktig kapittel i vitenskapshistorien... Etter min mening er det snakk om litt av en prestasjon." New ScientistDet fremskrittet som gjøres innenfor dagens genetikk, ville ikke vært tenkelig uten Darwins revolusjon. Den mystiske mannen som undergravde troen på Guds skapelse, var imidlertid oppsiktsvekkende beskjeden. Han tilbrakte mesteparten av sitt liv isolert fra omverdenen, som halvveis ufør, naget av tvil og engstelig for det rabalderet teoriene hans kunne skape.

Aktuelt. Nyheter; Siste inn/ut; Mest populære; Meg & Mitt NorskeBiografier.

Descartes for begynnere - Dave Robinson - Duration: 0:28. Boken gir en innføring i Darwins liv og bidrag til biologien, og trekker linjer fra hans vitenskapelige forgjengere til de senere modifikasjonene hans egne utviklingsteorier har måttet igjennom. Har l Miller og Van Loon har gitt liv til et viktig kapittel i vitenskapshistorien...

RELATERTE BØKER