Frodig ørken

Frodig ørken - Liv Berit Heimstad Tønnessen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Berit Heimstad Tønnessen
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Frodig ørken.pdf
ISBN
1327587969342

BESKRIVELSE

Forfatteren tar opp kristenlivets mange utfordringer på en varm og troverdig måte. Med en blanding av skjønnlitterære fortellinger, sakprosatekster og eksempler fra eget liv formidler Tønnessen visdom og trøst for enkeltmennesker . målet er et sunt og modent trosliv. Som fagperson på arbeids- og læringsmiljø og med erfaring fra frivillig menighetsarbeid oppfordrer hun kristne til å finne nye måter å møte medmenneskers behov for trivsel og varme..Livserfaring er en viktig ressurs i egen framtid og møte med mennesker rundt oss. Liv Berit Heimstad Tønnessen deler raust av sin erfaring med livet . og om evangeliets forvandlende kraft. En blir litt klokere og føler seg litt rikere etter å ha fått del i det hun formidler. I mitt liv skaper det lengsel etter å kjenne Gud enda bedre..Tonje Haugeto Stang, forfatter, foredragsholder og menighetsleder

I den norske fjellheimen fordampar ikkje fukta i jorda like raskt som i varmare strøk. Difor blir det heller ikkje like tørt i jordsmonnet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788271993351 Frodig er 6 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp frodig i ordboka..

RELATERTE BØKER