Genetikk og manipulering med liv

Genetikk og manipulering med liv - Craig Holdrege | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Craig Holdrege
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Genetikk og manipulering med liv.pdf
ISBN
3140465140137

BESKRIVELSE

Mens genetikkens historie kjennetegnes av å vinne kunnskap gjennom en systematisk seleksjon av data, går Holdrege motsatt vei. Med enkle eksempler viser han hvordan livet alltid ytrer seg som en vev av relasjoner, som en meningsbærende kontekst. Med ordliste og litteraturliste.

... Opp gjennom årene har de lært seg hvem som er mottakelige for manipulering, og de har blitt eksperter til å lese andre mennesker. Å hevde at alt ligger i genene, er en sannhet med store modifikasjoner.

Eukromatin er derimot mindre tettpakket og kan lettere ... Psykologen sier det er viktig å være strategisk og stryke manipulatoren med hårene, ikke gå mot. - Det er vanligvis ikke noe poeng i å konfrontere en manipulator, for de vet godt hva de driver med.

RELATERTE BØKER