Olje og gass fra felt til raffineri

Olje og gass fra felt til raffineri - Jan-Henrik Johnsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Henrik Johnsen
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Olje og gass fra felt til raffineri.pdf
ISBN
9361827309879

BESKRIVELSE

Boka gjennomgår de ulike emner innen olje og gass, fra leting til evaluering m.m. Den gir en innføring i alle petroleumsrelaterte emner, og dekker fagplanen i oljefag i videregående skole.

Begivenheten ble markert vd en offisiell åpning på Mongstad der den første oljen fra feltet ankommer i rør. Olje- og energiminister Kjell- Børge Freiberg (Frp) var selvsagt til stede. Figur 1.2 viser en historisk oversikt over netto produksjon av olje og gass fra Grane feltet.

Gassen fra Ormen Lange eksporteres til Storbritannia gjennom Langeled, en av verdens lengste undersjøiske rørledninger. Mandag formiddag ankom den første oljen fra det nye Johan Sverdrup-feltet til Equinors raffineri på Mongstad utenfor Bergen. Begivenheten ble markert vd en offisiell åpning på Mongstad der den første oljen fra feltet ankommer i rør.

RELATERTE BØKER