Villmarksjenta

Villmarksjenta - Maria Grøntjernet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Grøntjernet
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Villmarksjenta.pdf
ISBN
9726688515205

BESKRIVELSE

NATURGLEDE FOR HELE FAMILIEN - enten du krysser Norge på tvers,langs eller bare nyter å være ute! La deg inspirere!Dette er den vidunderlig nære og storslåtte turdagboken til Maria Grøntjernet.16 år gammel gikk hun helt fra svenskegrensen til Vestkapp. Hun viser enimponerende vilje og styrke, når hun bestemmer seg for å utfordre sine begrensningerog redsler. Sammen med malamuten Vega, brukte de to turkameratene 50 dager på den utrolige reisen.Denne praktboken er en unik kombinasjon av personlige opplevelser ogkomplette turtips!"En inspirerende, varm og ærlig bok om å ferdes inaturen, men kanskje aller mest om å følge sine drømmer og ha mot til å møte det man frykter." Linn Steier, Norli"Maria er en inspirasjon og et friskt pust av et forbilde for alle." Finn Erik Bredesen, Messegeneral Villmarksmessen" Har du ikke fått med deg Villmarksjenta, har du gått glipp av noe!" TV2.NO

Hun blir også kjent fordi det er så få som tør og orker det, selv i Norge, som så sterkt knytter identitet til naturen. I henne ser mange et håp, kanskje.

Turkameraten er hunden Vega. Hun har også gitt ut boka "Villmarksjenta - turdagboken til en helt vanlig jente på en helt uvanlig reise". Villmarksjenta turdagboken til en helt vanlig jente på en helt uvanlig reise.

RELATERTE BØKER