Barnets deltakelse

Barnets deltakelse - Astrid Strandbu | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Strandbu
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Barnets deltakelse.pdf
ISBN
9043043568209

BESKRIVELSE

Barn som deltar i beslutningsprosesser må bli informert, være hørt og sett. I denne boken presenterer forfatteren kunnskap om hvordan deltakelse kan gjennomføres samtidig som barnets beste ivaretas. For at barnet skal kunne delta må den voksne betrakte barnet som en deltaker og legge til rette for deltakelse. Boken er rettet mot studenter og yrkesgrupper som møter barn i sin profesjonelle hverdag, i barnehagen, skolen, barnevernet eller i familievern, psykiatri og rusomsorg.

Videre vil jeg fokusere på meklingen som gjennomføres på familievernkontorene, og ikke av eksterne meklere. Dette fordi det er vanligst at meklingen foretas på familievernkontorene, og det er derfor her det er mest relevant å se på barnets deltakelse. barnevernet kan delta i barnets meningsdannende prosesser.

Generell kommentar nr 13, Barnets rett til frihet fra alle former for vold. Generell kommentar nr 14, Barnets rett til at hans eller hennes beste skal være et grunnleggende hensyn.

RELATERTE BØKER