Finn din indre kraft

Finn din indre kraft - Audun Myskja | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Finn din indre kraft.pdf
ISBN
9413307002272

BESKRIVELSE

I denne boken presenterer forfatteren teknikker for stressmestring, avspenning og healing. Han viser hvordan man kan takle vanskelige følelser og viser enkle øvelser som gir energi. Har litteraturliste.

Hva betyr det? Visste du at en stor del av den du er, avgjøres i tarmen din? Hva vi alle burde vite for å få til vinn-vinn kommunikasjon; Kjøp 'Finn din indre kraft' av Audun Myskja fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788272014703 Hvordan kan du selv ta i bruk de helbredende kreftene, som finnes i oss alle? Audun Myskja er utdannet lege, men har alltid visst at legevitenskapen ikke kan forklare alt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788272014703 Hvordan kan du selv ta i bruk de helbredende kreftene, som finnes i oss alle? Audun Myskja er utdannet lege, men har alltid visst at legevitenskapen ikke kan forklare alt. Han har sett mange eksempler på at det finnes andre helbredende krefter enn de medisinske.

RELATERTE BØKER