Medisinsk lommeordbok

Medisinsk lommeordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Medisinsk lommeordbok.pdf
ISBN
4293047178248

BESKRIVELSE

Dette er en tospråklig medisinsk lommeordbok med ca. 19000 oppslagsord. Boken inneholder en norsk-engelsk del med definisjoner og en engelsk-norsk ordliste.

Medisinsk ordbok gir korte, presise forklaringer på medisinske faguttrykk fra alle helsefaglige områder. Ved siden av å være et nyttig oppslagsverk for alle, er den et godt hjelpemiddel for studenter og medisinsk fagpersonell. Medisinsk lommeordbok løser plassproblemet.

Du har plass til mer i frakkelommen enn bare denne. Boken er ment for grupper i helsevesenet som trenger en mindre bok enn den store ordboken, slik som skoleelever, studenter og folk flest. Boka er et utdrag av Norsk medisinsk ordbok, og inneholder et utvalg som passer for helsearbeidere, studenter og elever.

RELATERTE BØKER