Migrasjon, helse og profesjon

Migrasjon, helse og profesjon Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Migrasjon, helse og profesjon.pdf
ISBN
5142568271306

BESKRIVELSE

De siste femten årene har internasjonal migrasjon økt betraktelig, og helsepersonell møter daglig brukere med migrasjonsbakgrunn i sin yrkesutøvelse. En kulturelt mer sammensatt befolkning utfordrer helseprofesjoners kunnskapsgrunnlag, verdier og holdninger. Behovet for økt innsikt i brukernes forventninger, kunnskap og behov er derfor økende. Denne vitenskapelige antologien setter søkelyset på - sentrale aspekter ved migrasjon og profesjonsutøvelse i helsetjenesten - ulike situasjoner brukere med migrasjonsbakgrunn befinner seg i som barn, voksne og eldre - aktuell kunnskap som helsepersonell må tilegne seg for å øke tjenestekvaliteten - hvilke erfaringer helsepersonell med utenlandsk bakgrunn kan møte i Helse-Norge Boken egner seg som pensum for studenter på bachelor- og masternivå i helse- og sosialfagene, men er også aktuell for profesjonsutøvere og beslutningstakere i helse- og sosialinstitusjoner.

Heftet / 2012 / Engelsk 282,-Internasjonal migrasjon en ... Migrasjon er flytting fra ett område til et annet. I demografien brukes migrasjon ofte for å betegne menneskers flytting over landegrenser, altså innvandring og utvandring.

Goldin, Ian - Cameron, Geoffrey - Balarajan, Meera. Heftet / 2012 / Engelsk 282,-Internasjonal migrasjon en ... Migrasjon er flytting fra ett område til et annet.

RELATERTE BØKER