Mot min vilje

Mot min vilje - Per Sandberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Sandberg
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Mot min vilje.pdf
ISBN
3078589164380

BESKRIVELSE

Fordommene og ryktene rundt ham har vært mange, men her er sannheten. Sannheten om et par glass akevitt, om råkjøring og slåsskamper, om asylsøkere og innvandring og om forholdet til Siv Jensen. Per Sandberg viser nye sider når han forteller om den tøffe oppveksten i en liten bygd og om livet som utskjelt rikspolitiker. Boken er skrevet mens Fremskrittspartiet gjennomgikk en av sine mest dramatiske perioder frem mot valget i september. Sandberg forteller alt om maktspillet.

Betydningen av mot sin vilje. Norsk oversettelse av mot sin vilje.

Kjøp boken Mot min vilje av Per Sandberg (ISBN 9788282055352) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris 38 min; Per Olav undersøker hvor ille det kan gå om vi ikke bygger sikkerhet inn i alt fra leker til medisinsk utstyr og flyplass-systemer.

RELATERTE BØKER