Muskler i kronisk smerte

Muskler i kronisk smerte - Jan Spiechowicz, Tine von Hanno | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Spiechowicz, Tine von Hanno
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Muskler i kronisk smerte.pdf
ISBN
9953555066802

BESKRIVELSE

Ny tilnærmelse til kronisk smerte Å fatte at smerte som symptom mangler spesifisitet er vanskelig. Kronisk smerte er alltid et sammensatt problem, og kan deles i fire sfærer: - smertens kilde, smerteopplevelsen, ledsagende lidelse og endret atferd. Til forvirring kan ulike smertemekanismer gi tilnærmet lik smerteopplevelse. Målgruppen er helsepersonell som i sin praksis har pasienter med kroniske smerter utgått fra skjelettmuskulatur. Boken kan også leses og brukes med utbytte av mange pasienter. Boken inneholder en rekke illustrasjoner med detaljerte oppskrifter på "how-to-do-it" og øvelser som den enkelte pasient selv må gjennomføre. Bokens seks kapitler, samt prolog og epilog, kan leses hver for seg.

Betennelse (inflammasjon) i den ene fører til betennelse også i den andre strukturen. En iliopsoassenebetennelse kan være akutt, subakutt eller kronisk, avhengig av varigheten av symptomene. Smerte lokalisert i to til fire ledd kalles oligoartritt, i fem eller flere kalles det polyartritt; Alle ledd består av ben og brusk og en omgivende leddkapsel.

Moderat trykk ved undersøkelse viser tegn til unormale smerter på mange karakteristiske steder. Sykdommen medfører ikke skade på muskler, ledd, nervesystem og indre organer slik som for eksempel ved leddgikt. Fibromyalgi er en kronisk smertetilstand som påvirker bindevev, muskler, leddbånd og sener.

RELATERTE BØKER