Kaptein Supertruse og de drittleie doene

Kaptein Supertruse og de drittleie doene - Dav Pilkey | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Kaptein Supertruse og de drittleie doene.pdf
ISBN
1988305566117

BESKRIVELSE

Thomas og Harald fortsetter med alle sine rampestreker. Hva skjer når det går galt? I denne boken klarer guttene nemlig ved et uhell å lage en hel hær av snakkende, slemme doer. Doene er bokstavelig talt drittleie og vil ta over hele verden. Hvem kan stoppe doene fra å angripe skolen? Dette er selvfølgelig et oppdrag for Kaptein Supertruse - som kjemper for rettferdighet, sannhet og alt som er krympefritt og bomullsmykt.Bok to om den populære superhelten.

Hvem kan stoppe doene fra å angripe skolen? Dette er selvfølgelig et oppdrag for Kaptein Supertruse . som kjemper for rettferdighet, sannhet og alt ... Thomas og Harald fortsetter med alle sine rampestreker.

Pilkey, Dav; 9788251662697; Serie: bok [2] Bokmål; 23.08.2012; Innbundet; Legg i handlekurv Legg i huskeliste . kr 249,00.

RELATERTE BØKER