Med blodsmak i munnen

Med blodsmak i munnen - Lise Hetland, Ingeborg Senneset, Svein Øverland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Hetland, Ingeborg Senneset, Svein Øverland
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Med blodsmak i munnen.pdf
ISBN
6493443783378

BESKRIVELSE

"Med blodsmak i munnen" er et samarbeid mellom bloggerne Ingeborg Senneset, Lise Hetland og Svein Øverland - to tidligere psykiatriske pasienter og en psykolog. I mange år har de delt sine tanker om psykiske lidelser, mesting og relevante samfunnsforhold med sine lesere.Blant tusenvis av innlegg har de tre gjort et utvalg av hverandres tekster for å fortelle noe om bokens hovedtemaer: Selvskading, helsevesen, skriveprosess og det å reise seg.Felles for tekstene er at de er ærlige og innsiktsfulle, og at de har bidratt til håp og mer forståelse for et vanskelig og til tider tabubelagt område.Ingen av forfatterne har økonomiske interesser av sine respektive blogger, kun idealistiske.

går til fysioterapaut og han har gjentatte ganger måttet løsne på store låsninger der mellom skuldrebladene. Har da også blodsmak i munn. Jeg er ellers helt frisk ikke vært syk 1 dag det siste året, men jeg sliter med personlig stress.

Refluks til spiserøret kan oppstå av krydret mat, når man løfter tungt, og når man legger seg ned rett etter et måltid. Blodsmak er med andre ord ikke det samme som å ha blod i munnen. Har du blod i munnen som for eksempel synes hvis du spytter, så det bør du ta kontakt med lege, for da kan det være sykdomsrelatert.

RELATERTE BØKER