Monografi

Monografi - Geir Gulliksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
Monografi.pdf
ISBN
4384341524467

BESKRIVELSE

I denne samlingen av dikt og kortprosatekster forholder forfatteren seg til biografien som genre - ved å sprenge den. Dette er forfatterens andre diktsamling.

Å basere seg på bruk av kappe ... Monografi; Publikasjoner; Arrangementer; Monografiens deler Prosjektet skal resultere i en tverrestetisk, teoretisk anlagt monografi. Her inngår de ulike forskernes individuelle delprosjekter som materiale for felles refleksjon.

En oversikt over ulik ... Eksempel: Bindene er ment å inneholde ikke bare byens kirkearkitekturhistorie, men også en monografi over hver enkelt kirke, samt illustrasjoner, kunsthistoriske oversikter og et summary på engelsk.; Boken blir en kombinert antologi og monografi.; I 1983 kom han ut med en monografi om Skip og post i Hamburgruten 18531895, som med sine mange nyttige opplysninger og fine illustrasjoner er ... iii Abstract Background and objective Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) is a hyperkinetic disorder affecting 3-5% of children worldwide, which makes it the most prevalent childhood psychiatric disorder. Rangering av publikasjonsformer er etter antatt arbeidsmengde, med utgangspunkt i produksjonsnormene for et doktorgradsarbeid. Det blir anslått at en monografi (en bok) tilsvarer ca.

RELATERTE BØKER