Som hund og katt

Som hund og katt - Mari Grydeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Grydeland
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Som hund og katt.pdf
ISBN
9881606668610

BESKRIVELSE

En bok om hundemennesker og kattemennesker og deres kjæledyr. Hvorfor liker noen katter mens andre liker hunder?Hvem er hundemennesker? Hvem er kattemennesker? Hvorfor ble de sånn? Hvorfor liker noen katter, men ikke hunder, og omvendt? Er det arv, miljø eller noe annet som bestemmer hvem som blir hva? På hvilke ulike måter er det å være et hundemenneske eller et kattemenneske en fordel? Og hva synes de om hverandre?Vi har tatt et dypdykk inn i et av de mest meningsfulle og trofaste forhold du kan tenke deg, forholdet mellom menneskene og selskapsdyrene deres. Vi har møtt både kjente og ukjente personer som har fortalt sine sterkeste historier om sine selskapsdyr, hvorfor de elsker dyrene sine så høyt - og funnet ut hvorfor de tror akkurat de endte opp som hundemennesker eller kattemennesker, og ikke omvendt.Mari Christine Grydeland (født 1976) er forfatter, skue- spiller, programleder, journalist og anmelder. Hun har blant annet jobbet i Dagbladet, Dagens Næringsliv, Stella, Elle og NRK, der hun medvirket i flere TV-programmer og i barne- og ungdomsserien Asylet. Grydeland bor i Oslo.Fredrik Skavlan (født 1966) er journalist, programleder og tegner. Han er kjent for talkshowene Først og sist og Skavlan.

Revens dvergbendelorm er påvist i Sverige. Den er hittil ikke påvist på det norske fastland, men er påvist på Svalbard. Katter og Hunder! Se dette eventyret om hva som skjer når en eksentrisk professor (Jeff Goldblum) gjør en oppdagelse som virkelig kan forandre vårt forhold til kjæledyr.

Besøk oss for tilpassede anbefalinger for ditt kjæledyr! Som hund og katt Slik er hundeog kattemennesker (født 1976) er dyreelsker, forfatter, journalist og anmelder. Hun har blant annet jobbet i Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv ... Både katten og hunden må være kontrollerbar, og på samme energinivå.

RELATERTE BØKER