Energi

Energi - Øystein Kock Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Kock Johansen
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Energi.pdf
ISBN
6833575839412

BESKRIVELSE

Denne boka handler om energiens betydning - fra de aller eldste tider frem til vår egen tid, med et skråblikk inn i fremtidenes muligheter for energiutnyttelse. Menneskenes produksjon av energi er helt grunnleggende for sivilisasjonens fremvekst. Boka gir innblikk i uviklingen fra helt enkle til uhyre kompliserte former for energiutnyttelse, over hele verden. Vi får dessuten en innføring i ulike betydninger av energibegrepet, ulike energikilder og ressurser - både de uforgjengelige, fornybare og de ikke-fornybare eller fossile energiressursene. Vi får også noen glimt inn i bioenergiens muligheter, og eksempler på kuriøse og særegne former for energibruk krydrer fortellingen.

NTNU Energi skal bidra til økt tverrfaglig samarbeid og forskning på energifeltet, bedre energimiljøenes tilgang til finansiering, koble NTNUs energimiljøer med eksterne aktører, bidra med kunnskapsgrunnlag til samfunnsaktører og bidra til økt innovasjon i energimiljøene. TU Energi; TU Maritim; Søk. Logget inn som Abonnement E-post og passord Logg ut - Equinor forteller en eventyrfortelling når de ønsker å elektrifisere norsk sokkel Han har blitt stor på olje og gass, men nå tror Jarand Rystad på sol, havvind og hydrogen ... Energi Fjernvarme.

Nyhet, Fornybar produksjon, Energibruk og klima 04.06.2020 Vannkraften har aldri vært grønnere. NorgesEnergi er en av Norges ledende lavprisaktører. Hos oss får du billig strøm og mange gode fordeler.

RELATERTE BØKER