Inkludering

Inkludering - Peder Haug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peder Haug
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Inkludering.pdf
ISBN
3203740722459

BESKRIVELSE

Peder Haug presenterer i dette heftet et av de mest betydningsfulle begrepene og praksisfelt i skolen, nemlig inkludering. Hvordan skal barn og unge med ulik bakgrunn, kjønn og forutsetninger delta aktivt sammen i sosiale og faglig felleskap og samtidig realisere sitt potensial for læring?Dette spørsmålet kan inkluderingsbegrepet gi svar på, og det er mulig å omsette det til praktisk pedagogikk. Dypest sett handler inkludering om forholdet mellom individet og felleskapet, og dette heftet gir både god forståelse for hva begrepet innebærer og en rekke føringer for hvordan inkludering kan realiseres i skolen.

Mangfold og inkludering har tre tildelinger i året og søknadsfristene er 1. mars, 1.

Kriterier for prisen er at skolen må jobbe systematisk, langsiktig og kunnskapsbasert med elevens læringsmiljø. Skolen skal også praktisere likeverd og inkludering på en slik måte at hver enkelt elev opplever å Norge blir et stadig mer flerkulturelt samfunn, og inkludering og integrering i det norske samfunnet er et uttalt mål.

RELATERTE BØKER